Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Fietsmaatjes

publicatiedatum: zo 8 mei 2022

Volgende week vrijdagmiddag (14.00 uur) 13 mei is de officiële opening van Fietsmaatjes Woerden, op het Kerkplein. Burgemeester Victor Molkenboer zal de openingshandeling verrichten. Het is mogelijk om na de opening zelf een ritje te maken op de duofiets met één van de teamleden.

 

Zo kan iedereen ervaren hoe het is, om samen te fietsen. Daar zijn geen kosten aan verbonden, en aanmelden is niet nodig. Dit is mogelijk tussen 14.30 en 15.30 uur.

 

Deze duofiets is er voor inwoners van de gemeente Woerden vanaf 65 jaar of mensen met een mobiliteits-beperking. De fiets kan samen met een maatje gebruikt worden. Als u zelf geen maatje heeft, kunnen wij u aan iemand koppelen. U kunt een leuke route fietsen, een ijsje halen in de stad, naar uw oude woning in de gemeente Woerden fietsen of gewoon een gezellig ommetje maken.

 

De duofiets kan van maandag tot en met vrijdag ‘geleend’ worden bij de Plint tegen een bedrag van €1,- (u mag ook meer geven). U moet wel even reserveren.

 

Stichting Fietsmaatjes Woerden is overigens niet de enige organisatie in Woerden die duofietsen verhuurt. Je kunt ook een duofiets huren via Buurtwerk / Gro up (BW Woerden).

 

Voor meer info, zie beweegwijzerwoerden.nl/sport/fietsen-duofiets-woerden-buurtwerk/