Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Haken in Inloophuis

publicatiedatum: za 30 april 2022

Op dondedag 5 mei 10.00 uur verzorgt Anita Spies een workshop Haken in Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden. Haken is helemaal in en Anita is een prof. Zij haakt al en aantal jaren de leuke opkikkers en andere leuke dingen voor ons huis zoals de kabouters die buiten bij het kabouterhuisje staan, kop- en schoteltjes, engelse drop en nog veel meer.

 

Nu maakt ze ook anderen wegwijs in deze creatieve techniek. Ook deze activiteit maakt dat je even kunt vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen kunt genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Plezier staat voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.


Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom!

 

Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig.

Dat kan telefonisch (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.