Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kunstpark 2022

publicatiedatum: wo 20 april 2022

Kunstpark, het leukste kunstfestival van het Groene Hart, het duurt nog even, het is "pas" over 4 maanden( op 28 augustus 2022) dat het weer kunstzinnig "los" gaat in het Westdampark. Maar mee te doen met een presentatie of een (verkoop)kraam te huren moet je wel tijdig inschrijven en de inschrijving gaan wel binnenkort van start en je snapt..... "vol is vol".

 

Dus zet 28 augustus al heel vet in je agenda (ook al wil je alleen komen kijken). Maar wil je  inschrijvingen voor een kraam, heb je ideeen voor of interesse in een presentatie... mail dit dan naar het CPW en je ontvangt vanzelf het inschrijfformulier en/of een reactie.

 

Kunstpark

Kunstpark Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement (aug/sept) in het Woerdense Westdampark. Het hoofddoel is een kunstmarkt, waar creatievelingen uit Woerden en omgeving hun eigengemaakte werken kunnen tonen en verkopen. Elk jaar komen er meer bezoekers en worden er door de organisatie steeds meer ludieke activiteiten en verrassende elementen aan toegevoegd. Dit leverde in 2019 de Cultuurprijs Woerden op.

Kunstpark wordt georganiseerd door vrijwilligers van Cultuur Platform Woerden

Meer info


Akoestival

 Het Akoestival is gelijktijdig op een ander deel van het westdampark en de twwe festivals lopen in elkaar over en vullen elkaar goed aan, je kan vrij heen en weer lopen van de ene naar de andere activiteit.

Om op te treden op het akoestival moet er ook tevoren ingeschreven worden.

Meer info

 

Naast kunst bekijken en muziek beluisteren, kunnen bezoekers aan allerlei zaken meedoen en genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor jong en oud.