Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorjaarconcerten Huis te Linschoten

publicatiedatum: di 5 april 2022

Huis te Linschoten zal op 27, 28 en 29 mei de deuren weer te openen voor mooi Concertprogramma met op vrijdagavond 27 mei pianist Thomas Beijer, winnaar van de muziekprijs 2022, op Zaterdag 28 mei : een duo van violiste Tosca Opdam en pianist Alexander Ullman en op zondagochtend 29 mei: pianist Nikola Meeuwsen, winnaar van het Concertgebouw Young Talent Award 2019.

 

 

Concerten in het huis

Sinds 1991 organiseert de Stichting Concerten Huis te Linschoten twee concertweekenden per jaar. In mei en september ontvangen we bekende talentvolle musici die bijzondere klassieke concertprogramma's ten gehore brengen. Bijgestaan door een groep vrijwilligers is het mogelijk om deze mooie avonden en middagen te kunnen realiseren.


De grootste ruimte in het huis; De Zaal, met prachtige vergezichten naar het omliggende landgoed, fungeert als concertzaal.
Boven de monumentale schouw met losstaande zuilen uit 1664 hangen portretten van vroegere bewoners. Verse veldboeketten in de brede vensterbanken versterken de bijzondere sfeer. Tijdens de invallende schemering klinkt de zorgvuldig gekozen muziek alsof de tijd stilstaat.

 

Voor meer informatie over de concerten 2022 zie de agenda

Voor reserveren kunt u onderstaande link gebruiken 
https://www.landgoedlinschoten.nl/concerten/kaarten

 

In de zaal zullen wij zorgen voor een goede ventilering, neem bij koel weer een extra trui mee!
Wij hopen u weer te mogen begroeten.
Stichting Concerten Huis te Linschoten