Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Slootkunst terug in Zegveld?

publicatiedatum: do 30 december 2021

Vroeger was er, in navolging van "singelkunst" in Woerden, slootkunst in Zegveld. De Oranjevereniging in Zegveld, die daar veel activiteiten organiseerd, heeft het idee opgevat dat er in 2022 misschien wel een herhaling van dit succesvolle evenement mogelijk is.

 

Oproep Oranjevereniging Zegveld

Weet u het nog? Koeienpoten die uit het waterstaken? Dansende ballerina’s op het water? Wat was het een gezellig maar soms ook een gek gezicht.
Zou het niet leuk zijn om dit nog eens dunnetjes over te doen?

 

Datum

Mobiliseer uw familie, vrienden, vereniging,buren, collega’s en/of vage kennissen en ga samen aan het knutselen. Het is de bedoeling om de slootkunst van 23 april t/m 1 september 2022 te laten staan. De slootkunst zal over de sloten in Zegveld verdeeld worden. Iedereen is vrij om te maken wat hij of zij wil, want er is geen thema aan verbonden. Maar denk wel aan het milieu met betrekking tot de materialen die gebruikt gaan worden.

 

Drijven
Een pallet en/of drijvers kunnen door ons aangeleverd worden maar u mag uiteraard ook zelf iets verzinnen om de slootkunst te laten drijven/stevig in de sloot te zetten. Een bordje met daarop de naam van het kunstwerk en de makers wordt in ieder geval door ons aangeleverd.

 

Opgeven

Voor ons als organisatie is het fijn om te weten wie er meedoen,

dus opgeven kan bij: Gijs van Brenk, 06-10237649 of via oranjeverenigingzegveld@gmail.com
We zien uw opgave graag voor 31 januari 2022 tegemoet

Oranjevereniging Zegveld