Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

30 vrijwilligers verrast met cadeau

publicatiedatum: ma 27 december 2021

Hart voor Woerden riep inwoners van Woerden op om vrijwilligers die veel voor hen betekenen te nomineren voor iets extra’s in het kader van de Dag van de Vrijwilliger. 30 mensen reageerden en stuurden mooie verhalen in. Hart voor Woerden verraste deze vrijwilligers, en indieners, thuis of op hun werkplek met een cadeau en een warme speech.

 

Vrijwilligers maken het verschil
Vrijwilligers hebben passie gemeen. Allemaal hebben zij een hart van betrokkenheid. Met wat zij doen voor de ander, hoe klein ook, maken zij een verschil. Zo inspireert en enthousiasmeert Gerrit anderen door zijn kennis over de natuur te delen tijdens actieve excursies bij de Kievit. En helpt Miep leerlingen van basisschool De Notenbalk die moeite hebben met lezen waardoor hun zelfvertrouwen groeit. Met deze actie stonden we stil bij dat wat zij doen heel bijzonder is.

Dag van de Vrijwilliger
7 december is de landelijke Dag van de Vrijwilliger. Deze dag is ingesteld om aandacht te vragen voor al die vrijwilligers, mantelzorgers en andere actieve inwoners die zich inzetten voor andere mensen of goede doelen.

Hart voor Woerden
Hart voor Woerden ondersteunt vrijwilligersorganisaties in Woerden. Daar hoort ook bij dat wij het namens alle organisaties zorgdragen voor de promotie van het vrijwilligerswerk, we ontmoeting tussen vrijwilligers stimuleren en kennisuitwisseling bieden via de vrijwilligersacademie.