Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster: muziekinstrumentenbank

publicatiedatum: za 25 december 2021

Heb je een muziekinstrument dat je niet meer gebruikt en wil je deze een nieuw leven geven? Dan kun je deze vanaf nu schenken aan de muziekinstrumentenbank van Het Klooster. Muziekinstrumenten, zeker nieuw, kunnen erg prijzig zijn in de aanschaf. Voor veel gezinnen met een lager inkomen kan dit een belemmering zijn.

 

 Door een muziekinstrumentenbank in het leven te roepen, wil Het Klooster een financiële drempel wegnemen, zodat zo veel mogelijk kinderen in de regio Woerden in staat zijn hun muzikale talenten te ontwikkelen. Via de muziekinstrumentenbank kunnen kinderen een instrument in bruikleen krijgen om deze te gebruiken in de muziekles en om thuis te oefenen.

 

Lees hoe je een instrument kan schenken aan Het Klooster via deze LINK: 

 

Méér Muziek in de Klas
Heb je geen instrument om te doneren, maar wil je wel graag helpen om structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Woerden mogelijk te maken?
Dan is het mogelijk een geldbedrag te doneren via ‘Méér Muziek in de Klas’. Méér Muziek in de Klas is gestart met een landelijke campagne om muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen mogelijk te maken. Want het effect van muziek, het zelfvertrouwen, het plezier en de saamhorigheid zou ieder kind moeten bereiken. In het hele land zijn hiervoor lokale muziekfondsen in het leven geroepen, ook voor de regio Woerden.

 

Door te doneren via meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/ en bij specifieke provincie of regio te kiezen voor Utrecht - Lokaal MuziekFonds Woerden kun je het muziekonderwijs voor kinderen in onze regio steunen via je donatie. Dit geld zal ingezet worden om muziekinstrumenten aan te schaffen voor de muziekinstrumentenbank.