Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vacatures: Volksuniversiteit Het Groene Hart

publicatiedatum: vr 3 december 2021

Volksuniversiteit Het Groene Hart organiseert jaarlijks ongeveer 180 cursussen, workshops, lezingen en excursies. Dat wordt mogelijk gemaakt door een heel leuk team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Samen werken ze aan een zo gevarieerd mogelijk cursusaanbod voor een breed publiek.

 

KOM JIJ HET TEAM VAN ONZE VOLKSUNIVERSITEIT VERSTERKEN?

Het geeft veel voldoening om te zien dat mensen genieten van een gezellige middag of avond waar je ook nog eens wat van opsteekt, of van een langere cursus waar je bijvoorbeeld een taal leert. Om zo’n leuk cursusprogramma aan te kunnen blijven bieden hebben we vrijwilligers nodig. 

 

Draag jij jouw steentje bij aan een leven lang leren?
Heb je wat tijd over, wil je wat nieuws gaan doen en als vrijwilliger aan de slag bij een leuke organisatie? Dan is misschien één van onze sociale en veelzijdige functies iets voor jou!  Je werkt in een team en samen krijgen we het voor elkaar! En het bied je ook voordelen, want je kunt als vrijwilliger bijvoorbeeld ook gratis cursussen bij ons volgen. 

Wordt vrijwilliger bij ons!
Op dit moment hebben we een aantal vacatures. We zijn dringend op zoek naar medewerkers die ons team willen versterken. Er komt best wat bij kijken om voor 180 cursussen, docenten, leslocaties en inschrijvingen te regelen. Daar hebben we enthousiaste mensen voor nodig! 

 

We hebben de volgende vacatures:

  • vacature: Coördinator Public Relations en Marketing
  • vacature: Cursuscoördinatoren
  • vacature: ICT-beheerder
  • vacature: Medewerker fotobeheer
  • vacature: Locatiemanager Bodegraven


zie de website voormeer info vacatures:klik hier