Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Internationaal danstalent in het Klooster

publicatiedatum: di 23 november 2021

Internationaal danstalent in de spotlights op 1 december, (aanvang 20:15 uur) in de theaterzaal van Het Klooster . Na afloop is er een meet & greet met de artiesten. Club Guy & Roni brengen met de Choreografen Dunja Jocic en Kwame Asafo een onvergetelijke avond dans op de planken.

 

Meet & greet met de artiesten
Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet en nagesprek met de dansers, begeleid door Caty Wijmans, coördinator en docent dans bij Het Klooster. Bezoekers krijgen zo de exclusieve kans om de artiesten te ontmoeten. Een absolute aanrader dus voor dansliefhebbers met brandende vragen voor deze internationale talenten!

 

Dunja Jocic maakte jaren deel uit van het ensemble van Club Guy & Roni, maar is inmiddels zelfstandig choreograaf en filmmaker. Ze won voor haar werk als choreograaf en danser diverse prijzen. Onlangs ontving ze één van de grootste dansprijzen, namelijk een Zwaan (2021) voor haar voorstelling ‘De Panter’.

 

De Britse choreograaf Kwame Asafo-Adjei combineert in zijn werk hedendaagse dans en hip-hop met zijn Ghanese afkomst, wat leidt tot een hele eigen, unieke bewegingstaal. Asafo won in 2019 de unieke XL Production Award van de RIDCC. RIDCC is de belangrijkste internationale duetcompetitie voor choreografietalent.

 

Woensdag 1 december om 20:15 uur
Club Guy & Roni invites: Kwame Asafo-Adjei + Dunja Joci
Kaarten zijn verkrijgbaar via kloosterwoerden.nl en kosten € 19,50.