Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Winnaars Snertmiddag Quiz

publicatiedatum: vr 19 november 2021

Tijdens de Koeiemart vorige maand gaf onze eigen Woerdense kinderboekenschrijfster Tosca Menten een prachtige jeugdvoorstelling bij Het Klooster. Na de voorstelling mochten de jonge bezoekers deelnemen aan de ‘Snertmiddag Quiz’. Blije winnaars van de Quiz (zie onder) vielen in de prijzen en mochten met Tosca Menten op de foto

 

De winnende deelnemers

Siem Baelde, Cees Meijer, Julia en Luca van der Panne, Elora van Laar en Thijs van Dijk

 

De prijzen

De winnaars mochten met onze eigen Woerdense kinderboekenschrijfster Tosca Menten op de foto en kregen een van haar prachtige boeken mee naar huis. Ook kregen ze van Het Klooster een kaartje voor de familievoorstelling Prins van Oranje van Jeroen Kramer & Dieuwertje Blok op zondag 6 februari. Bofkonten!

 

Pepernotenpopconcert

Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke voorstelling voor het hele gezin is er volgende week op woensdag 24 november Het Pepernotenpopconcert (vanaf 3 jaar) in Het Klooster. Een swingend sinterklaasfeest waarin je heerlijk kunt meedansen op Zie Ginds Komt de Stoomboot, kunt twisten op Sinterklaas Kapoentje en heerlijk kunt zwijmelen op Zachtjes gaan de Paardenvoetjes.

  • Het Klooster zorgt voor de pepernoten!
  • Kaarten zijn verkrijgbaar via kloosterwoerden.nl.