Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Janne Schra & De Vogels in Het Klooster

publicatiedatum: do 18 november 2021

Janne & De Vogels is op vrijdag 19 november in Het Klooster. De voorstelling begint om 19.30 uur. Met haar nieuwe theatershow speelt de veelzijdige Janne Schra - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy.

 

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door Jazz & Folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en Diep in Mijn Hart van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer…

 

In 2019 toerde Janne al langs de Nederlandse theaters met haar vrije, originele en aanstekelijke show Lalala Love. Dat is haar en het publiek heel goed bevallen. Janne is thuis in het theater en dat is te merken!

 

Kaartverkoop
Kaarten voor Janne & De Vogels kosten € 20,= en kunt u 24/7 kopen via de website Kloosterwoerden.nl. Bezoekers dienen te beschikken over een  coronatoegangsbewijs, d.w.z.: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona.