Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

KUNSTKombuis

publicatiedatum: za 30 oktober 2021

KUNSTaandenRIJN Woerden heeft vanaf 1 november 2021 de beschikking over een nieuwe ruimte in het pand van de oude Minkema school aan de Van der Valk Boumanlaan in Woerden. Op deze locatie is al de KUNSTKajuit gevestigd, een inloopatelier dat ruimte biedt aan mensen die graag schilderen, tekenen en fotograferen.

 

In deze ruimte werden al af en toe cursussen gegeven.

Maar nu is er op de eerste verdieping een mooie en lichte ruimte bij gekomen;

 

 de KUNSTKombuis.
In de KUNSTKombuis worden cursussen en workshops georganiseerd op het gebied van kunst, beeldende vorming en creativiteit. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het aanbod? Abonneer u op de nieuwsbrief via kunstaandenrijn.nl/NB of volg ons via de sociale media (https://www.facebook.com/KADR.Woerden en https://www.instagram.com/kunstaandenrijn/)


Voor cursisten
In november/december 2021 zal Liza Schot – van Gelderen de gloednieuwe KUNSTKombuis in gebruik nemen met twee mini-cursussen en een workshop:
• Mini-cursus tekenen voor beginners, vrijdagochtend 19 en 26 november 202
• Mini-cursus schilderen met acrylverf, vrijdagochtend 3 en 10 december 2021
• Workshop winterstilleven in aquarelverf, zaterdagochtend 11 december 2021
De cursussen worden in een kleine groep van maximaal 8 cursisten gegeven. Meer informatie staat op de website van KUNSTaandenRIJN.


Voor docenten
Bent u of kent u iemand die cursussen geeft op het gebied van beeldende kunst of dit zou willen gaan doen? En heeft u interesse om dat in deze nieuwe ruimte te gaan doen? Neem dan contact op met cursussen@kunstaanderijnwoerden.nl