Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Programma Popronde bekend.

publicatiedatum: do 16 september 2021

Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door! Op 26 september strijkt Popronde neer in Woerden, die vandaag haar programma bekendmaakt. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een coronaproof vorm. Passe Partouts kosten 5,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 
  • Popronde vindt in Woerden op zondag 26 september.
  • 14 acts presenteren zich bij de 6 deelnemende locaties.
  •  

Op zondag 26 september komen onder andere

MEAU, KY. ParHasard, Melle Jutte en JuanJuan

naar

  1. Lutherse Kerk,
  2. Galerie van Slagmaat,
  3. VVV Kaaspakhuis,
  4. Podium Bredius,
  5. Bibliotheek Het Groene Hart en
  6. RPL FM.

Popronde zal dit jaar plaatsvinden in een coronaproof model, waarbij bezoekers zittend en op anderhalve meter van elkaar kunnen genieten van de concerten. Dat er nog altijd maatregelen zijn betekent dat veel oude vertrouwde locaties helaas niet kunnen of mogen deelnemen, maar waar een deur sluit gaat er ook een open, en in deze opzet zijn dat de deuren van de Lutherse Kerk, Galerie van Slagmaat en Podium Bredius. Deze locaties hebben nog niet eerder meegedaan aan de Popronde en bieden nu een mooi podium voor de 14 acts die naar Woerden komen.


Programma Popronde Woerden

Om 13:00u start het programma van Popronde Woerden.

 

LUCAS is de eerste act die start in het Kaaspakhuis. Daarna volgen er nog 13 optredens in de 6 locaties. RPL FM maakt een speciale live uitzendig vanuit hun eigen studio. Een viertal artiesten komen bij hen langs om live op de radio te spelen.

Kaartjes voor POPRONDE Woerden kunnen worden gekocht via DEZE LINK

 

Naast Woerden strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Utrecht, Amersfoort en Hilversum en nog vele andere steden door het hele land.

 

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.