Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

workshops VrijwilligersAcademie

publicatiedatum: di 31 augustus 2021

De zomer is helaas alweer bijna voorbij... Maar dat betekent wel dat de VrijwilligersAcademie weer van start gaat. Al in september staan een boel interessante workshops op de planning. Over Schrijven, over eenzaamheid, over politiek en over vrijwilligerswerk enz, En dit jaar beginnen we weer met het geven van de workshops op locatie (rekening houdend met de dan geldende maatregelen natuurlijk).

 

Vrijwilligersacademie is onderdeel van Woerdenvoorelkaar en dat maakt weer deel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Samen met alle andere marktplaatsen van NLvoorelkaar proberen we zoveel mogelijk mensen in Nederland happy te maken.

 

Bekijk het hele aanbod

 

Op de VrijwilligersAcademie vind je nog veel meer interessante en leuke trainingen die jij als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie gratis kan volgen. Ook vind je daar meer dan 40 e-learnings over diverse onderwerpen. Mis je toch nog een workshop of ben je enorm geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen!

 

Cursus-voorbeeld

  • Schrijven over, schrijven voor

9 september en 30 september 2021 aanvang 19:30


Van het schrijven van een basistekst over de stichting/vereniging of activiteit tot het maken van een persbericht voor de plaatselijke media. We gaan het hebben over de verschillende vormen van schrijven. Er is meer tussen formeel en informeel. En als je een persbericht eruit hebt gestuurd, staat er dan ook kloppende informatie op je website en sociale media? Neem voor deze workshop pen, papier en/of laptop mee. We gaan aan de slag met het herschrijven van een stukje tekst. En je krijgt handvatten mee voor het schrijven van een persbericht.

Voor de terugkomdag schrijft iedereen een persbericht. We delen en bespreken de berichten om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.