Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koningsdag 2021

publicatiedatum: vr 16 april 2021

Op de gemeentelijke Evenementenkalender staan voor Koningsdag (27 april) 3 evenementen benoemd, één in Woerden één in Harmelen en één in Kamerik behalve de laatste (Kamerik heeft "feesttassen"uitgereikt en online activiteiten georganiseerd en alles is te vinden op hun site) is er weinig of geen lokale informatie te vinden over wat er wel of niet gebeurt/doorgaat met Koningsdag in Woerden & Harmelen.

 

gemeentelijke Evenementenkalender 27 april

  1. Scamps Rock Event Koningsdag Woerden, Westdampark Woerden
  2. Koningsdag Kamerik, kern Kamerik
  3. Koningsdag Harmelen, kern Harmelen

 

Wel vinden we her en der deze mededeling

Kijk op de website van Koningsdag Woerden het laatste nieuws en updates omtrent het programma, (maar de link erbij leid nergens naar.)

 

Op de facebook pagina Koningsdag Woerden is het laatste nieuws van 17 november 2020

"Ondanks dat veel over de nabije toekomst nog niet duidelijk is, zijn we toch voorzichtig aan begonnen met het voorbereiden van Koningsdag 2021."

De pagina van Oranjevereniging Harmelen is het laatste bericht in december 2020 geplaatst en gaat over "wensen in de Wenskerstboom"

 

Wij vermoeden dus we voor Woerden en Harmelen maar moeten hopen op lokale "LAST MINUTE" online ideeën of gewoon naar de landelijke (besloten) wandeling van de Oranjes door

 

Wel zijn er

23 april: de Koningsspelen voor kinderen; dat die er ook dit jaar iets anders uitzien voor corona is een feit zie voor meer info de pagina van de Koningsspelen.

 

Koningsdag 2021 (nationaal)

Onze koning reist op 27 april samen met zijn gezin af naar Eindhoven.

Heit eindpunt van die reis is  de High Tech Campus. Vanuit een studio zullen er speciale online en tv-uitzendingen te zien zijn allemaal met het thema KennisMaken.

Tijdens een 'talkshow' gaat het gezin (pap, mam en dochters) o.a., in gesprek met bewoners en organisaties uit Eindhoven. (zie voor meer info onder)

 

Wij wensen u veel plezier en maak er thuis en/of online een leuke dag van.

 

 

Het Gezin heeft gesprekken met designers, gaat op innovatieve wijze een maaltijd bereiden, blikken terug op bijzondere manieren van ontmoeten in coronatijd en staan stil bij hoe Eindhoven in 100 jaar de huidige stad is geworden. En er wordt ook nog wat gedaan! Van Urban tot E-sports, met een techniekexperiment laat ASML iets bijzonders zien met een stofzuiger en bereid je voor op veel muziek en een spectaculaire afsluiting… Op verschillende momenten in de programmering is ruimte voor digitaal contact tussen Het Gezin en inwoners van Eindhoven.