Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

CPW Videoshow 7 :Het Klooster

publicatiedatum: ma 5 april 2021

Theater en Kunstencentrum Het Klooster is op het moment van opname van De Video Show gesloten, maar toch gebeurt achter de schermen van alles. Dansdocente en coördinator Caty Wijmans vertelt hoe ze al een jaar lang meebewegen met de coronamaatregelen om zoveel mogelijk te kunnen bieden aan hun publiek en leerlingen. Ze blijven plannen maken en werken zelfs aan een Zomer-progammering!

 

Het aanbod varieerde van online lessen en dansen in de buitenlucht tot het openen van een Pop-up theater in de TechnoHUB, dat helaas na vijf succesvolle voorstellingen dicht moest.
Ook nu organiseren ze extra activiteiten, zoals Huiskamer Helden waarbij je thuis lekker kunt meeblèren met The Beatles of Queen, onder leiding van zangdocent en koordirigent Agnes Loonstra met de docentenband.

 

 


Toen het theater vorig jaar helemaal dicht moest, presenteerde cabaretier Kiki Schippers vanuit een leeg theater Kiki’s Klooster Quarantaine, mede mogelijk gemaakt dankzij een Lichtpuntje van het Cultuur Platform Woerden.


Meer Klooster

  • https://www.kloosterwoerden.nl/​
  • https://www.facebook.com/klooster.woe...​
  • https://www.facebook.com/kikischippers​
  • YOUTUBE

Heel veel video’s van Het Klooster! B.v. Kiki’s Klooster Quarantaine #1 Maartje en Kine, Huiskamer Helden #2

 


Cultuur Platform Woerden

Het CPW organiseert Cultuurcafés om lokale cultuurmakers een podium te bieden. Dat kan nu niet live, maar gelukkig wel in Cultuurcafé “De Video Show”! Elke week staat een andere cultuurmaker in de spotlights.

www.cultuurplatformwoerden.nl