Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Cultuurtip: The Miracle Garden

publicatiedatum: zo 24 januari 2021

In de verlengde lockdown is een wandeling in het groen een welkom uitje. Natuurlijk hebben we in Woerden ook mooie plekjes daarvoor maar in het Erasmuspark in Amsterdam-West is de The Miracle Garden te vinden. Het is een unieke bloementuin, geïnitieerd en ontworpen door de Amsterdamse beeldend kunstenaar Elspeth Diederix. live en online te zien.

 

Dus wil je cultuur snuiven, maar weet je niet waar en hoe? kan je dus de cultuur en natuur vanuit huis beleven of - de richtlijnen volgend -  buiten opzoeken.

The Miracle Garden : een unieke open atelier bloementuin ontworpen door de Amsterdamse beeldend kunstenaar Elspeth Diederix. In deze tuin vangt ze bloemwonderen in beeld en deelt ze deze met ons.

 

Kan je niet naar Amsterdam door nieuwe  richtlijnen of persoonlijke omstandigheden ? Het project is nu ook online te volgen. KLIK HIER voor meer info en de site dan kun je de prachtige beelden van de bloemen en planten bewonderen.


De eerste narcis van het seizoen is al te zien in de tuin!

'Ik hou erg van de narcis. Hierin zijn zoveel mooie soorten te vinden. Zoveel meer dan de bekende gele. Op het moment ben ik dol op de lage meerbloemige narcisjes en vooral ook de hoepelrok narcissen.

De eerste komt nu al op in The Miracle Garden!', aldus Diederix.

 

foto's Elspeth Diederix