Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Theater Thuis Tip voor Kids

publicatiedatum: di 5 januari 2021

Podiumkids Thuis is een online platform waar mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen te zien zijn. Gewoon thuis, vanaf je eigen bank! Lekker met het hele gezin een online registratie bekijken van een bijzondere voorstelling. Helemaal coronaproof, maar vooral supergezellig. "Een ideaal thuisuitje! voor maar een klein duitje!" (€ 2,99)

 

Na aankoop van een voorstelling voor €2,99 kun je deze binnen 48 uur zo vaak bekijken als je wilt én met wie je wilt.   Bij kijken met totaal 6 broertjes, zusjes, of andere huisgenoten betaald je nog geen vijftig cent, (een cent is zo'n ouderwets koperen schijfje)

 

Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en ververst.


Ga naar Podiumkids Thuis. 

 

 

Wat is Podiumkids?

Het is een collectief van gezelschappen die theater-, muziek- of dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Deze prachtige voorstellingen brengen we graag onder de aandacht bij een breed publiek. Dan doen we op de website www.podiumkids.nl en met de Podiumkids Prijs.

 

Op podiumkids.nl kan je grasduinen tussen alle voorstellingen die we maken. Je kan zoeken op een plaats, een datum of een bepaalde leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

 

 Podiumkids Prijs

Daarnaast organiseren wij de Podiumkids Prijs. Dat is een prijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar. Van september tot en met mei mag je op www.podiumkids.nl/publieksprijs laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten.

De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar! De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten.