Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Ouderen Kamerik krijgen kerstklokken

publicatiedatum: do 24 december 2020

Leerlingen van het Futura College uit Woerden hebben met vrijwilligers van de Sleutelclub Kamerik 110 kerstklokken gemaakt bij wijze van een kerstpresentje voor Kamerikse ouderen. Vrijdag 19 december werden ze bezorgd;" Vandaag zijn we bij de ouderen op bezoek geweest! Wat is het toch mooi om te zien hoe de ouderen hier op reageren! Echt hart verwarmend"

 

Ieder jaar brengen de vrijwilligers van de Sleutelclub Kamerik een kerstpresentje rond bij de ouderen in Kamerik. Met hulp van de kinderen van de club werden de mooiste dingen gemaakt.

Vanwege corona moesten dit jaar de deuren dicht bij de Sleutelclub Kamerik, maar dat heeft ze er niet van weerhouden de ouderen uit het dorp ook dit jaar weer te verrassen met een presentje.

In plaats "sleutelen in de club" hebben leerlingen van het Futura College uit Woerden geholpen met het maken van ruim 110 kerstklokken.

 

Verbinding

Zaterdag 19 december worden de klokken door vrijwilligers op veilige afstand rond gebracht. “De Sleutelclub vindt het belangrijk dat jong en oud met elkaar verbonden blijven daarom vinden we een kerstpresentje belangrijk. We hopen na Corona de ontvangers van de klokken te kunnen ontvangen in Ambachtshuis Kamerik. Misschien wel tijdens Sleutelclub Senior”, laat voorzitter Louis van Dam weten.

 

bron en foto: RTV Utrecht (lees het hele artikel)