Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kerstwens 2020

publicatiedatum: za 12 december 2020

Bij de grote kerstboom op het Kerkplein is deze week de actie Kerstwens Woerden geopend door Philadelphia-bewoner Ton Verhoog. In deze tijd is het extra belangrijk naar elkaar om te kijken. Bij de kerswensactie kunnen tot eind december, wensen ingediend worden voor een ander die iets nodig heeft of een moeilijke tijd doormaakt.

 

Aan ondernemers die ondanks corona goed draaien, is gevraagd om een financiƫle bijdrage te geven. Hiermee kan Kerstwens Woerden waardebonnen kopen bij lokale horecaondernemers om te gebruiken voor het inwilligen van kerstwensen.

 

Elk jaar is het mogelijk om etentjes "cadeau" te doen aan kerstwensen, omdat horecaondernemers daar graag aan meewerken. Door corona zitten deze ruimhartige horecaondernemers nu zelf in de hoek waar de klappen vallen. Dankzij de funding van goed draaiende ondernemers, kan de lokale horeca ondersteund worden.

Meer nog dan anders is het nu keihard nodig dat we naar elkaar omkijken. Wie kunt u voordragen omdat hij/zij iets nodig heeft of een moeilijke tijd doormaakt? Iemand die altijd klaar staat voor anderen en het verdient zelf eens verwend te worden, misschien? Uw wens kan iets speciaals zijn of juist iets heel gewoons omdat dat voor hem/haar niet vanzelfsprekend is. Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen. Daarvoor is Kerstwens Woerden.

 

Wensen indienen

In deze tijd waar eenzaamheid groot is, is het extra belangrijk naar elkaar om te kijken. Daarom hebben we ook dit jaar weer de Kerstwens, waarbij je een wens kunt indienen voor een ander. Iemand die het om wat voor reden dan ook goed kan gebruiken. Laat het ons weten en wij bekijken of we de wens kunnen vervullen.

Meer info & wens indienen