Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Horeca Woerden in coronatijd

publicatiedatum: vr 4 december 2020

De Horeca is dicht, ook in Woerden. Afhalen mag wel en veel ondernemers bieden die mogelijkheid, deels om wat inkomsten te hebben en deels om zelf bezig te zijn, niet alleen de ondernemer maar ook het (keuken) personeel is daarbij betrokken. Ondernemers zijn daarbij niet zelfzuchtig, zo zijn er ook die Woerdense organisaties, die te leiden hebben van deze pandemie, ondersteunen

 
Tijdens de eerste horecasluiting riepen Midas, Bistro Lokaal en restaurant El Rey een spaarsysteem in het leven voor stichting Thuishuis Woerden. Met een bestelling droeg je bij aan een maaltijd voor een oudere in Woerden. Tijdens deze horecasluiting geeft El Rey een vervolg aan de actie met een spaarsysteem voor hulp aan de Voedselbank. (meer info bij "inde buurt" waar ook de foto van Onno Schmitz bij dit artikel vandaan komt)

 

Ook was in het AD te lezen dat een twintigtal Woerdense ondernemers een culikrant opgezet hebben vol tips, recepten en adviezen voor lekker eten.

 

Bezorgen of afhalen

Hapjes, lunch, ontbijt, gourmet en 4-gangenmenu allemaal kan het afgehaald of bezorgt worden.

Op internet is het voldoende om Woerden en de naam van uw favoriete horecabedrijf in te typen om in een cullinaire, voedzame en creatieve wereld terecht te komen.