Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Man, Man, Man Podcast in Klooster

publicatiedatum: vr 4 december 2020

Man man man, de podcast host op 10 januari 2021, vanuit de Goudse Schouwburg, de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream die in 40 theaters in Nederland te zien zal zijn. Ook in Het Klooster, Woerden beleven geheel “coronaproof” de fans via een groot scherm live de opname van hun favoriete podcast.

 

MAN MAN MAN, DE PODCAST TE ZIEN IN 40 THEATERS TEGELIJKERTIJD!
 

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met hun fans af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit de Goudse Schouwburg naar 40 theaters door heel Nederland.

 

Klooster

Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje! Voor slechts 30 personen per zaal is de stream ook in Het Klooster, Woerden te volgen en hebben 30 fans de mogelijkheid om bij de opname in Gouda aanwezig te zijn.Klooster

De kaartverkoop start vrijdag 4 december om 10:00 uur via manmanmandepodcast.nl en via de theaters.

 

Meest beluisterde podcast in 2020
Op 1 augustus 2018 lanceerden radiomakers Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren hun podcast Man man man, de podcast. Iedere twee weken gaan ze op zoek naar hoe mannelijk ze eigenlijk zijn, steevast aan de hand van een thema. Zo zijn afgelopen jaar onder andere geld, afscheid, samenwonen, feestjes en drugs behandeld. Altijd eerlijk en zonder blad voor de mond.
In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Regelmatig staat de podcast op nummer 1 in de hitlijst van best beluisterde podcasts op Spotify, of in de top 20 van de Apple Podcasts Chart en is onlangs uitgeroepen tot meest beluisterde podcast van 2020.