Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vrijwilligers in het zonnetje

publicatiedatum: di 1 december 2020

Op maandag 7 december vieren we de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Eén dag in het jaar om vrijwilligers te bedanken vinden we wat weinig. Daarom introduceert Hart voor Woerden de Woerdense Week van de Vrijwilliger! Gedurende deze week zetten we Woerdense vrijwilligers en hun organisaties extra in het zonnetje en bedanken we hen voor hun uitzonderlijke hulp het afgelopen jaar.

 

Van 7 tot en met 14 december belichten we elke dag een vrijwilliger die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier met zijn of haar vrijwilligersorganisatie inzette. Misschien bood diegene hulp aan iemand die langdurig hulp nodig had. Of bedacht deze vrijwilliger een slimme manier om iemand gezelschap te houden tijdens de lockdown.

 

Wij vroegen vrijwilligersorganisaties, vrijwilligersdiensten en hulpvragers om een vrijwilliger te nomineren voor de Woerdense Week van de Vrijwilliger. De genomineerde vrijwilligers komen vervolgens met hun verhaal op de social mediakanalen van Hart voor Woerden én krijgen een speciaal Vrijwilligersspeldje uitgereikt: Helpen maakt je Happy.

 

Hart voor Woerden verbindt de vrijwilligersorganisaties in Woerden. Wij versterken ze door opleidingen en ondersteuning te bieden. Als er nieuwe behoeften zijn, spelen we daar met de vrijwilligersorganisaties op in. En als belangenbehartiger stimuleren wij een sterk collectief.