Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Digitale ntocht Sint

publicatiedatum: za 14 november 2020

Sinterklaas heeft toch een manier gevonden om ook dit jaar naar Woerden te komen. Hoe hij dat doet zal vanaf aanstaande zaterdag 14 november te zien zijn, dan zal de digitale intocht van Sint in Woerden plaatsvinden. De digitale intocht wordt om 14:00 uur ’s middags uitgezonden bij RPL Woerden. Ook is de film vanaf dan te zien via de social media kanalen van Sint in Woerden, zoals op Facebook en Instagram.

 

De Sinterklaasintocht van Woerden zoals we deze van voorgaande jaren kennen gaat dit jaar niet door wegens corona. De kinderen van Woerden hoeven zich echter geen zorgen te maken. Zij kunnen hun verlanglijstjes gewoon afmaken, in hun schoen doen of samen met een mooie tekening inleveren bij de rode brievenbus die binnenkort bij Blik op Hout zal staan. Sinterklaas zal samen met zijn Pieten ook dit jaar zijn uiterste best doen de wensen van de kinderen te vervullen.

 

Bekijk de digitale intocht hier!
Vanaf 14 november 2020, 14:00 uur

 

Mogelijk ook te zien via Annex en de bibliotheek*

*De digitale intocht wordt hier vertoond indien locaties zijn geopend, onder voorbehoud van sluiting vanwege coronamaatregelen.