Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Online informatiebijeenkomst stationsgebied

publicatiedatum: di 17 november 2020

De gemeente nodigt u uit voor een digitale informatiebijeenkomst over de toekomst van het stationsgebied op maandag 30 november 2020 van 19.30 - 21.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners, bedrijven en (andere) gebruikers van het gebied. (Wel eerst even aanmelden)

 

Waarom deze bijeenkomst?

De gemeente werkt aan de toekomst van het stationsgebied. Hier verandert de komende jaren veel, bijvoorbeeld door woningbouw (Snellerpoort, Middelland) en een snelfietspad. Hoe zorgen we dat alle veranderingen goed op elkaar aansluiten? En hoe zit het met ruimte voor pleinen en groen, mogelijkheden voor extra woningen en bereikbaarheid voor fietsers, voetgangers of automobilisten?

 

Voor de zomervakantie heeft de gemeenteraad een voorkeursmodel vastgesteld. Dit is nu verder uitgewerkt. Graag informeren wij u hierover. Vanwege corona is deze bijeenkomst digitaal.


Wat kunt u verwachten?

Wij presenteren de stand van zaken rond de visie voor het stationsgebied. Ook kunt u digitaal vragen stellen. Enkele dagen na de bijeenkomst is deze terug te kijken via www.woerden.nl/stationsgebied.


Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 25 november via het e-mailadres stationsgebied@woerden.nl. U ontvangt dan een link waarmee u de bijeenkomst kunt bijwonen.