Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorlopig geen cursussen of voorstellingen

publicatiedatum: do 5 november 2020

In het klooster zelf, en in de pop-up locatie in de Technohub waren sedert de vorige maatregelen (14 oktober) al geen voorstellingen meer, ook niet voor de maximaal 30 personen die nog wel toegestaan waren. Deze periode is nu door de directie verlegd tot 1 januari 2021. Naar aanleiding van de nieuwste maatregelen moet het Klooster vanaf vandaag de deuren voor alles sluiten, ook voor de cursussen.

 

Persbericht

Het Klooster Woerden twee weken gesloten
Slecht nieuws voor theater en kunsteducatie in Woerden.

Vanaf donderdag 5 november is Het Klooster gedwongen voor twee weken de deuren van het publieke gebouw te sluiten.
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen m.b.t. Corona-preventie die dinsdagavond door het kabinet zijn aangekondigd, zal ook Het Klooster voor twee weken de deuren moeten sluiten.

 

  • De cursussen zullen zoveel mogelijk online plaatsvinden.
  • Het theaterprogramma van Het Klooster is voorlopig opgeschort tot 1 januari 2021.
  • Vanaf donderdag 19 november hoopt Het Klooster alle lessen en cursussen weer volgens schema te continueren. 


“Tijdens de eerste uitbraak van Covid-19 hebben wij onze creativiteit al bewezen, mede met onze online oplossingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij het ook nu met ons fantastische team en een ruime dosis veerkracht opnieuw gaan redden. We hopen op 19 november weer open te gaan en jullie allemaal weer te kunnen laten genieten van live muziek, dans, theater en digital arts in Het Klooster.” 
Natasja Heemskerk, Directeur Het Klooster

 

Info op de site van het klooster.


Ten gevolge van aangescherpte RIVM-maatregelen is Het Klooster helaas gesloten van 5 tot 19 november.

Theatervoorstellingen

Het theater en onze pop-uplocatie in de TechnoHub blijven gesloten tot 1 januari, alle voorstellingen tot 1 januari 2021 worden verplaatst of definitief geannuleerd.

Curussen

In deze  periode zullen de individuele lessen zoveel mogelijk online plaatsvinden.  Alle overige muzieklessen en alle dans-, theater-, musical- en digital arts lessen zullen twee weken opgeschort worden. Cursisten worden per mail heirover geïnformeerd.

 

Omdat expliciet genoemd is dat deze extra maatregelen twee weken duren gaan we er nu dan ook echt vanuit dat we vanaf 19 november de deuren van Het Klooster weer kunnen openen en onze lessen weer kunnen continueren.
Vanaf donderdag 19 november heten wij u weer van harte welkom en zijn wij ook weer telefonisch bereikbaar.