Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Elke maandag: Wandelmiddag bij Inloophuis

publicatiedatum: di 27 oktober 2020

Iedere maandagmiddag start er een wandeling vanaf Inloophuis ‘Leven met kanker’. De ene keer met Antonio del Rosario, de andere keer met van Gerard van der Plas, zo ook op maandagmiddag 2 november. De wandeling is net als de andere activiteiten van het Inloophuis bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kanker.

 

Meestal wordt er een uur gewandeld maar het kan korter als dit net wat te ver is, soms wordt er voor degenen die meer aankunnen een extra ommetje gemaakt. Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, weer conditie wil opbouwen, gewoon lekker wil wandelen, ondertussen een praatje wil maken met de andere wandelaars, is van harte welkom.


De wandeling start om 13.30 uur en vooraf aanmelden is niet nodig.

Na afloop staan de koffie en thee klaar en is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

 

Meer informatie? Bel of mail gerust: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl  of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).