Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Wijn & Spijs wandeling UITGESTELD

publicatiedatum: wo 28 oktober 2020

De organisatie heeft na de nieuwe kabinetsmaatregelen van oktober besloten alle WijnSpijs Wandelingen, BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinner van 2020 te verplaatsen naar 2021. Dus ook die van 22 november in Woerden. Had je al een kaartje deze wandeling Dan is deze geldig voor de wandeling op een nieuwe datum. Zie onder het bericht van de site van de organisatie van wijn en spijs.

 
Zoals iedereen inmiddels gehoord heeft zijn de restaurants in ieder geval de komende 4 weken dicht.
Naar aanleiding van deze maatregel, nemen we de volgende beslissing:
Alle Wijn-, BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinners worden verplaatst naar 2021.
Dit is veel werk, we streven ernaar om alles voor 31 oktober rond te hebben. Heb je een ticket voor een wandeling in 2020? Dan krijg je sowieso een e-mail van ons als alles opnieuw georganiseerd is.

 

 

OUDE TEKST

Zondag 22 november is er van 12.00 t/m 17.00 uur een "WijnSpijs Wandeling" naar Woerden! Mooie gelegenheid om door de  stad en plantsoenen te wandelen en metten een lekker hapje te eten in een aantal van Woerdens restaurants. Deze zondagmiddag staan 6 restaurants klaar om je hun beste wijn en spijs combinaties te serveren. Voor de liefhebbers een fijn culinaire feestje.
 
 

Tickets  (€ 64,-) klik hier

-- Restaurants --

📍 Gare Pompidou
Laat je verwonderen door het prachtige pand van Gare Pompidou! Het lijkt net alsof je even terug gaat in de tijd. Aan tafel komen de lekkerste gerechten voorbij uit de Franse keuken.
📍 Restaurant Viviamo
Ga mee op reis naar Italië in het oude kaaspakhuis in Woerden! Gevestigd in het groene hart van Woerden is restaurant Viviamo. Een heerlijk Italiaans restaurant waarbij culinair genieten centraal staat.
📍 Bistronoom
Vernieuwende gerechten komen de keuken uit en worden op een prachtig bordje aan jou voorgeschoteld. Het leukste? Sommige ingredienten komen uit eigen moestuin! Kies zelf je plek in de kas of de woonkamer.
📍 Van Rossum
In het groene hart Woerden vind je stadshotel en restaurant Van Rossum. Deze plek wordt in de wijde omtrek ook wel een de 'place-to-be' genoemd.De gerechten van restaurant Van Rossum worden geïnspireerd door de omgeving waar het restaurant zich in bevindt, namelijk de polder!
📍 Loef & Lij
Dit net nieuwe pop-up restaurant in Woerden is er niet eentje om te vergeten! Of het nou voor een lekkere lunch, een heerlijk dinner of een smakelijk bakje koffie is, het team van Loef & Lij staat voor je klaar!
📍 Bistro Lokaal
Een hotspot die zeker niet van je lijstje mag ontbreken is Bistro Lokaal in Woerden. Hier maken ze van elk bezoek een feestje! Laat je verwennen door de meest lekkere gerechten. Minder weergeven