Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorstelling Jan Kanis geannuleerd.

publicatiedatum: di 13 oktober 2020

Dit bericht is achterhaald door de nieuwe corona regels. helaas GEANNULEERD. De muziekvoorstelling Autumn Leaves van Jan Kanis op zondagmiddag 18 oktober om 16.30 uur te zien in het Pop-Up Theater. Jan Kanis is inmiddels een vertrouwd begrip. Met zijn muziekvrienden, treedt Jan Kanis ook dit seizoen een aantal malen op zondagmiddagen op .

 

Buiten is het herfst, binnen speelt onze lokale gitaarheld Jan Kanis met zijn muziekvrienden. Dit keer, het is immers herfst, in het teken van 'Autumn Leaves'. Muzikale verassingen, met een gratis drankje mee de zaal in, ideaal om je weekendgevoel nog even vast te houden.

Waarom een Pop-Up Theater?
Het Klooster is gevestigd in een monumentaal pand.  Door het monumentale karakter en de functie van ons gebouw is het niet mogelijk onze locatie letterlijk uit te breiden en de huidige ruimte aan te passen en meer ruimte te creëren voor onze huidige bezoekersaantallen. De beperkte zaalcapaciteit als gevolg van de nieuwe maatregelen, de 1,5 meter economie, is 30 bezoekers. In de Pop-Up locatie is er op een veilige manier plaats voor 120 bezoekers. De Pop-Up locatie bevindt zich op de Industrieweg 2b.

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Jan Kanis kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur.

 

foto: Robert Roozenbeek