Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Havendagen pas weer in 2022

publicatiedatum: za 10 oktober 2020

Ook Havendagen Woerden gaat in 2021 gebukt onder Corona. In deze tijd waarin we met zijn allen afstand, onzekerheid, angst, zorgen, vragen en vaak ook verdriet ervaren was het voor ons als bestuur van stichting Havendagen Woerden enorm lastig om nu al te moeten beslissen of Havendagen Woerden in juni 2021 wel of niet door kan gaan.

 

Toch hebben we besloten om op safe te spelen en geen risico te lopen, oftewel Havendagen Woerden, het mooiste nautische evenement van het Groene Hart en omstreken, gaat in 2021 definitief NIET door. Er zijn op dit moment te veel onzekerheden en geen vaccin. Daarbij is Havendagen Woerden zo uit z'n jasje gegroeid (waar we uiteraard enorm trots op zijn) maar waardoor we tegelijkertijd door het hoge aantal deelnemers, bezoekers en standhouders niet aan de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen voldoen en het al helemaal heel lastig is om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen.


We vinden het enorm jammer MAAR we hebben ook goed nieuws: we komen terug in 2022!
In 2022 viert Woerden dat het 650 jaar stadsrechten heeft en zullen wij namens stichting Havendagen Woerden groots bijdragen aan dit feestelijke feit. Het duurt dus een jaar langer maar wij hopen u in 2022 te mogen ontmoeten en te proosten op een goede gezondheid, een corona vrije samenleving en op een geweldig feest weekend in de Woerdense haven en binnenstad.

Tekst facebook havendagen.