Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

3e Regenboogviering Woerden: Laat je zien!

publicatiedatum: za 10 oktober 2020

Op zondagmiddag 11 oktober (Coming Out Day) zal er door diverse kerken uit Woerden samen met Coming Out Woerden een Regenboogviering worden gehouden. Na feestelijke vieringen in de Petruskerk (2018) en de Bonaventurakerk(2019) wordt deze 3e editie gehouden in de Opstandingskerk, gelegen aan de Wilhelminaweg. Tevens met livestream.

 

Het is mogelijk om bij deze viering aanwezig te zijn, maar registratie vooraf is verplicht via een aparte website. (klik hier)

Tevens zal er ook een livestream zijn, waarop de regenboogviering vanuit huis ook te volgen is.

Thema van de viering zal zijn Laat je zien!

In deze viering zullen pastor Janneke Stam en dominee Joost Schelling op dit thema nader ingaan. De kerken van Woerden werken in dit project samen en daarom zullen diverse voorgangers uit de Woerdense kerken ook aanwezig zijn. De muzikale medewerking wordt verzorgd door Marcel Kooiman (piano), Dick van Vliet (dwarsfluit en percussie) en Patricia Boll (zang).

 

Tot 18 uur is 0348 424823 bereikbaar voor een afspraak met één van de pastores

De collecte bij de uitgang is bestemd voor LGBT Asylum Support. Ben je er niet bij maar wil je wel bijdragen, doneer dan op rekeningnummer NL 47 TRIO 0212 4621 72 t.a.v. “LGBT Asylum Support” Vermeld in de omschrijving “Gift aan LGBT Asylum Support”.

 

Belangrijke gegevens

  • Medewerking: diverse Woerdense voorgangers, waaronder dominee Joost Schelling en pastor Janneke Stam, Marcel Kooiman (piano), Dick van Vliet (dwarsfluit en percussie) en Patricia Boll (zang)
  • Locatie en tijd: Zondag 11 oktober 15.30 – 17.00 uur Opstandingskerk, Wilhelminaweg
  • Toegang: Gratis.