Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Pop-Up Theater in gebruik

publicatiedatum: di 29 september 2020

Een tweede theater locatie in Woerden, het Pop-Up Theater in de TechnoHUB Niemand minder dan Youp van ’t Hek heeft afgelopen dinsdag als eerste gespeeld in het Pop-Up theater. De try out van “Korrel zout”, zijn tiende en laatste oudejaars, Zonder schroom, zonder mondkapje voor een enthousiast en blij publiek.

 

Het Klooster is gevestigd in een monumentaal pand. De beperkte zaalcapaciteit als gevolg van de nieuwe maatregelen, de 1,5 meter economie, is 45 bezoekers. Door het monumentale karakter en de functie van ons gebouw is het niet mogelijk onze locatie letterlijk uit te breiden en de huidige ruimte aan te passen en meer ruimte te creëren. In de Pop-Up locatie is er op een veilige manier plaats voor 120 bezoekers. De Pop-Up locatie bevindt zich op de Industrieweg 2b, een fantastische samenwerking met Woerdens Techniek Talent*.
 

Hier een impressie van (de opbouw) het Pop-Up theater.

 

*Pop-Up theater Het Klooster in de TechnoHUB wordt mogelijk gemaakt door: KickStart Cultuurfonds - VSB fonds Woerden - Cultuur Platform Woerden - de Vrienden van Het Klooster - Woerdens Techniek Talent/ TechnoHUB - Purple Haze.

 

Persbericht Klooster