Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster theaterprogramma september – december

publicatiedatum: di 22 september 2020

Grote namen als Dolf Jansen en Peter Heerschop & Viggo Waas spelen weer graag in Klooster Woerden. Vanzelfsprekend heeft Kiki Schippers een thuiswedstrijd met haar nieuwe programma “Meer”. En de jeugd, ouders en grootouders kunnen op een veilige manier theater en muziek beleven op vier zondagmiddagen èn bij het pepernotenconcert. In het Klooster of het Pop-Up Theater

 

Wij zijn trots en blij dat wij, welliswaar een paar maanden later dan “normaal” een prachtig, gevarieerd programma kunnen bieden.
 Aanstormende en nieuwe (muziek) talenten als Lucas Hamming, Kirsten van Teyn en Remy Evers krijgen in Woerden podium voor hun nieuwste voorstellingen en concerten, al dan niet aangepast aan de actualiteit. Ook de toneelliefhebber kan zijn hart ophalen, oa de gezelschappen Mug met de Gouden Tand en het Nieuw Utrechts Toneel zijn geboekt. Natuurlijk speelt Bram van der Vlugt “zijn” Meneer Green in onze theaterzaal.


Een tweede locatie, het Pop-Up Theater in de TechnoHUB
Het Klooster is gevestigd in een monumentaal pand. De beperkte zaalcapaciteit als gevolg van de nieuwe maatregelen, de 1,5 meter economie, is 45 bezoekers. Door het monumentale karakter en de functie van ons gebouw is het niet mogelijk onze locatie letterlijk uit te breiden en de huidige ruimte aan te passen en meer ruimte te creëren. In de Pop-Up locatie is er op een veilige manier plaats voor 120 bezoekers. De Pop-Up locatie bevindt zich op de Industrieweg 2b, een fantastische samenwerking met Woerdens Techniek Talent*.


Niemand minder dan Youp van ’t Hek trapte dinsdag, 22 september af in het Pop-Up theater.

De try out van “Korrel zout”, zijn tiende en laatste oudejaars, was al snel uitverkocht.

 

Tickets
Bezoekers kunnen hun kaarten kopen via Kloosterwoerden.nl. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur is onze medewerker informatie & kaartverkoop telefonisch bereikbaar voor extra informatie of om te ondersteunen bij het bestellen van de theaterkaarten.

 

*Pop-Up theater Het Klooster in de TechnoHUB wordt mogelijk gemaakt door: KickStart Cultuurfonds - VSB fonds Woerden - Cultuur Platform Woerden - de Vrienden van Het Klooster - Woerdens Techniek Talent/ TechnoHUB - Purple Haze.