Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

"Stoepranden" in de Sportweek

publicatiedatum: wo 16 september 2020

In Woerden trappen ze de Nationale Sportweek ludiek af door op 18 september tussen 14:00 en 16:00 uur te gaan stoepranden op het Kerkplein in Woerden. Een gezellig oud-Hollands spel wat veel mensen kennen én waar iedereen aan mee kan doen ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, geloofsovertuiging of huidskleur, je bent welkom!

 

Dit evenement wordt georganiseerd beweegteam Woerden in samenwerking met Team Sportservice Provincie Utrecht en Buurtwerk Woerden.

Wie, waar en wanneer?
Op vrijdag 18 september ben je tussen 14:00 en 16:00 uur van harte welkom om een wedstrijdje Stoepranden te spelen tegen jouw vader, moeder, broertje, zusje, opa, oma, collega, vriend, vriendin, buurvrouw of misschien wel tegen iemand anders die je (nog niet) kent.

 

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, geloofsovertuiging of huidskleur.


 

 

Kom je ook meedoen?
Leuk, je bent welkom! In verband met de corona maatregelen is het voor ons fijn om een indicatie te hebben van de populariteit van dit evenement en hoeveel mensen we kunnen verwachten. Ben je van plan te komen? Zou je dit dan willen aangeven door op facebook op "gaat" te drukken? Uiteraard is dit niet verplicht en kan je ook zonder aanmelding mee doen. We werken met een doordraai systeem zodat iedereen aan de beurt komt!


Coronamaatregelen
Om deze middag veilig te laten verlopen moeten we nog steeds rekening houden met verschillende coronamaatregelen. Wij zullen er voor zorgen dat er voldoende afstand kan worden gehouden, de handen kunnen worden gewassen en de materialen schoon worden gemaakt. We willen jou ook vragen ons hierbij te helpen: volg onze aanwijzingen over de maatregelen op en blijf thuis als je corona gerelateerde klachten hebt zoals hoesten en koorts.


Op deze manier kunnen wij er voor iedereen een leuke en veilige middag van maken!