Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Horeca & corona

publicatiedatum: di 15 september 2020

Een restaurant of café runnen is niet makkelijk in coronatijd. Maar wat doen de horecaondernemers in de gemeente hun best om de maatregelen te volgen. De gemeente vraagt u hulp en medewerking om de restaurants en cafés van Woerden open, gezellig én veilig te houden. hieronder staan de afspraken die voor horecabezoek gemaakt zijn.

 

Veel regels

Voor restaurants en cafés gelden allerlei coronaregels. Zo zijn ze verplicht om de naam, het telefoonnummer en e-mailadres van hun gasten te vragen. Krijgt iemand die in het restaurant of café is geweest corona? Dan belt de GGD met de mensen die daar op hetzelfde moment waren. Ook moeten gasten verplicht reserveren, overal afstand houden en een aantal vragen over hun gezondheid beantwoorden.

Help mee

Iedereen moet wennen aan de regels. Maar de horecaondernemers kunnen juist in deze tijd uw hulp goed gebruiken. Dus blijf zo veel mogelijk zitten, schuif niet met meubels en schrijf uw eigen naam op als u uw contactgegevens invult. De restaurant- en café-eigenaren in de gemeente doen er op hun beurt alles aan om zorgvuldig met uw contactgegevens om te gaan.

 

Alleen samen krijgen we corona onder controle.
#woerdengaatdoor