Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vrijwilligersvacaturebank

publicatiedatum: di 22 september 2020

Hulp nodig bij het zoeken van vrijwilligerswerk? Kom langs op het inloopspreekuur van Hart voor Woerden. Nu de bibliotheek haar openingstijden verruimd heeft, start ook het inloopspreekuur van de Vrijwilligersvacaturebank weer. Inwoners die als vrijwilliger aan de slag willen, zijn weer van harte welkom bij Hart voor Woerden op de dinsdag- en donderdagochtend tussen 10:00 en 12:00.

 

Tijdens het inloopspreekuur staan vaste vrijwilligers Rian en Riek klaar om samen met inwoners te kijken wat er zou passen aan vrijwilligerswerk.. Zo liggen er mappen met de actuele hulpvragen en vacatures.  Ook kan er gekeken worden in de digitale vacaturebank. Rian en Riek geven verder graag meer informatie over workshops, cursussen en online trainingen die te vinden zijn op de website. Inwoners die twijfelen waar zij zich voor kunnen inzetten of wat er bij hen zou passen, kunnen altijd langskomen. Ook voor algemene vragen over vrijwilligerswerk in de omgeving is het  inloopspreekuur  de juiste plek. 

Rian en Riek helpen graag en staan klaar, natuurlijk volgens de maatregelen van het RIVM.

 

Vrijwilligers zijn er in alle soorten en maten: jong en oud, van eenmalige vrijwilligers tot mensen die zich wekelijks inzetten, van maatjes tot activiteitenbegeleiders tot klussers. Je inzetten kan in bijna alle sectoren: sport, toerisme, welzijn, zorg, onderwijs, natuur, cultuur, noem maar op. Door vrijwilligerswerk kun je jezelf ontwikkelen en doen wat je leuk en zinvol vindt. En niet onbelangrijk: mensen die vrijwilliger zijn, zijn gelukkiger!


Hart voor Woerden ondersteunt de vrijwilligers in Woerden. Wij verzorgen de promotie over vrijwilligerswerk; stimuleren ontmoetingen en kennisuitwisseling; bieden workshops en trainingen; en we geven advies over vrijwillige inzet in de gemeente Woerden.
Kijk voor meer informatie en de vacaturebank op de website: www.hartvoorwoerden.nl.