Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

‘Energiek leven’ in Inloophuis

publicatiedatum: vr 11 september 2020

Op dinsdag 15 september om 14.00 uur verzorgt Lottie van Starkenburg een workshop ‘Omgaan met vermoeidheid’ in Inloophuis ‘Leven met kanker.’ Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met leven met energiebeperkingen en heeft in de loop der tijd een eigen aanpak ontwikkeld. Die wil ze voor iedereen toegankelijk maken met haar boek ‘Energiek leven’.

 

‘Energiek leven’ in Inloophuis ‘Leven met kanker’
Veel mensen die kanker hebben of hebben gehad hebben last van vermoeidheid. Dit heeft grote impact op hun leven. Leven met kanker betekent dan ook vaak leren leven met beperkte en wisselende energie. In deze workshop gaat Lottie in op de drie geheimen van mensen met veel energie. Wat zijn hun geheimen en hoe kunnen mensen met energiebeperkingen daar ook gebruik van maken?
Energiek leven is een ziekte-overstijgende benadering van leven met energiebeperkingen. De kunst van energiek leven is om steeds opnieuw je energiebronnen te vinden en af te stemmen op de mogelijkheden van dit moment.


Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich voor deze workshop aan te melden per telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.