Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Sponsorwandeling voor Inloophuis ‘Leven met kanker’

publicatiedatum: za 5 september 2020

Op zaterdag 12 september organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ een sponsorwandeling richting Linschoten en voor de echte wandelliefhebbers ook nog naar Montfoort. De opbrengst van het inschrijfgeld van € 10,- per volwassene en € 5,- per kind komt ten goede aan het Inloophuis. Iedereen die zich van tevoren inschrijft krijgt een inspiratiewaaier van het Inloophuis cadeau.

 

Voor deze unieke wandeling zijn wandelschoenen uiteraard zeer aan te bevelen want deze is 18 kilometer lang, maar wandelaars kunnen ook kiezen uit 11 of 25 kilometer. De route is goed aangegeven door bordjes en start tussen 09.30 en 12.00 uur bij SportCity, Korenmolenlaan 4, Woerden. De wandeling is bewust gepland op Open Monumentendag zodat wandelaars op de route zelf kunnen bepalen wat ze willen bezoeken. Er zijn diverse monumenten geopend, de precieze stand van zaken wordt bij de start doorgegeven.

 

Coronaproof
Inloophuis ‘Leven met kanker’ heeft goedkeuring van de gemeente voor deze wandeling. Mensen kunnen op verschillende tijden starten en lopen met hun eigen partner, gezin of huisgenoten. Bij de inschrijftafels buiten bij SportCity kan ook voldoende afstand gehouden worden.

Kosten
De inschrijfkosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen en de opbrengst komt volledig ten goede aan Inloophuis 'Leven met kanker’ die vanwege Corona nauwelijks andere inkomsten heeft. Wie zich vooraf inschrijft krijgt onze Inspiratiewaaier cadeau!                                   

Mee wandelen?
Vooraf inschrijven kan per mail via evenement@inloophuislevenmetkanker.nl, telefonisch op 0348-447643 / o6014004496 of persoonlijk tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.inloophuislevenmetkanker.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij SportCity, Korenmolenlaan 4, Woerden tussen 09.30 en 12.00 uur. Betalen kan ook vooraf bij het Inloophuis, maar ook ter plekke contact of via een Tikkie.