Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Volksuniversiteit programma 2020

publicatiedatum: wo 2 september 2020

De volksuniversiteit Woerden heeft voor het komende half jaar een aangepast aanbod, met activiteiten die passen binnen de coronamaatregelen voor veiligheid en afstand houden. Eenmalige activiteiten als lezingen en workshops staan in onze cultuuragenda, kunst-cursussen in onze cursusagenda. (wel altijd vooraf inschrijven op de V.U. site.

 
  • Belangrijkste items van de site van de VU ziet u hieronder.
  • Eenmalige activiteite in de agenda's
  • Het complete aanbod en aanmelden via deze LINK.

 

 

Talenspreekuur

Op maandag 7 september houden wij een talenspreekuur. U kunt dan een afspraak maken met de docent om te bepalen over wat voor u het meest geschikte instroomniveau is. U kunt via deze link reserveren: reserveren talenspreekuur

 

Aangepast aanbod

De huidige bijzondere omstandigheden hebben geleid tot een aangepast aanbod, waarbij wij alleen activiteiten aanbieden die passen binnen de coronamaatregelen en waarbij het mogelijk is om afstand te houden. Wij volgen steeds de regels die door de regering op advies van het RIVM worden bepaald. Daarom hebben we dit najaar maar een zeer beperkt aanbod voor Culinair en kunnen we helaas geen kunstbusreizen organiseren. Wij hopen vanaf januari 2021 weer een compleet aanbod te kunnen doen, maar dat is afhankelijk van de situatie op dat moment.

 

Annuleren

Daarnaast hanteren wij ruime annuleringsvoorwaarden: Je kunt je vanaf een week voor aanvang van de cursus, en tijdens de cursus, ziek melden volgens de voorschriften van het RIVM. Je krijgt dan uiteraard je geld terug. De cursussen kunnen tot een week voor aanvang van de eerste les geannuleerd worden. Ook dan krijg je jouw geld teruggestort.

 

Declaratieregeling

Inwoners van gemeente Woerden kunnen activiteiten vergoed krijgen door zich aan te melden voor de Declaratieregeling van Ferm Werk wanneer zij maximaal 120% van de bijstandsnorm verdienen. Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen zich aanmelden voor het Ondersteuningsfonds. Meer informatie.

Wij organiseren al meer dan 40 jaar cursussen, workshops, lezingen en excursies in Bodegraven en Woerden. Leren voor het plezier en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij de vakkundige docenten en zo’n 30 enthousiaste vrijwilligers. Word ook vrijwilliger en verrijk ons brede aanbod!