Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NFF 2020 óók thuis

publicatiedatum: do 13 augustus 2020

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie online vanaf je luie bank mee beleven én op het rode pluche van de bioscopen in Utrecht en bij jou om de hoek. Via filmfestival.nl kun je straks op je eigen scherm genieten van talrijke films, Q&A’s, talkshows en masterclasses.

 

 

 Op het grote doek presenteren we dagelijks een filmpremière in bioscopen en filmtheaters verspreid door het hele land. De eerste titel van deze reeks landelijke NFF-premières is al bekendgemaakt: wij openen de 40e editie met de wereldpremière van BULADÓ van Eché Janga.

Natuurlijk staat er in Utrecht nog meer op stapel. Zo kun je de nieuwste Virtual Reality-ervaringen, installaties en multimediale producties die kans maken op het Gouden Kalf voor Beste Interactive 2020 beleven op de NFF Interactive Expo in Post Utrecht.

 

 

Op de hoogte blijven?

Als eerste op de hoogte blijven over NFF 2020? Volg NFF op Instagram en Facebook: daar zie je als eerste updates over het programma en kaartverkoop!