Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

BatensteinBuiten open maar wel reserveren

publicatiedatum: vr 24 juli 2020

WoerdenSport verwelkomt alweer vanaf woensdag 1 juli weer bezoekers in BatensteinBuiten. Voorafgaand aan een bezoek aan de speelplaats dient een plek te worden gereserveerd. Ook de horecagelegenheden in de zwembaden Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen openen per 1 juli hun deuren.

 

In BatensteinBuiten zijn de maatregelen aangepast vanwege Covid-19. In de speelplaats zijn zitplaatsen beschikbaar voor 70 volwassenen. De speelplaats is komende periode toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar onder toezicht van een volwassene. Een volwassene kan met maximaal 4 kinderen (tot 12 jaar) het park betreden. Bezoekers dienen voorafgaand aan hun bezoek een plek te reserveren voor een periode van twee uur. Een plek reserveren kan online via www.batensteinbuiten.nl. Zowel het reserveren als de toegang tot BatensteinBuiten zijn gratis. Eigen consumpties zijn in BatensteinBuiten niet toegestaan. In de speelplaats zijn extra uitgiftepunten voor aankoop van consumpties.

 

Ook de beide eetgelegenheden ‘Eten & Drinken’ in de zwembaden Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen zullen per 1 juli a.s. hun deuren openen.

Ook hier zijn maatregelen genomen in verband met Covid-19. Er is in de horecagelegenheden plaats voor 26 gasten. Daarom dient ook voor de toegang tot de beide eetgelegenheden te worden gereserveerd. Bezoekers met een reservering voor banenzwemmen en aqualessen hebben met dezelfde reservering toegang tot Eten & Drinken.

 

Ook ouders/begeleiders van kinderen op zwemles kunnen tijdens de zwemles van hun kind automatisch gebruik maken van Eten & Drinken (indien plaats beschikbaar).

Er kan ook een plek voor ‘Eten & Drinken’ worden gereserveerd bij de recepties van de beide vestigingen. Vanwege hygiëne zal er de komende periode worden gewerkt met eenmalig te gebruiken wegwerpservies.

 

Kinderfeestjes in BatensteinBuiten zijn voorlopig nog niet te reserveren.

 

Let op:  De speelplaats is uitsluitend toegankelijk voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. Per volwassene mogen 4 kinderen komen spelen.

Let op, voor kinderen hoeft niet te worden gereserveerd. Bij de reservering graag uitsluitend het aantal volwassenen doorgeven!

Er is ruimte voor 70 volwassenen per tijdsblok van twee uur. Voor ieders veiligheid zijn de zitplaatsen op voldoende afstand van elkaar ingericht. Vanuit de speeltuin is er geen toegang mogelijk naar de horecagelegenheid Eten & Drinken. In de speeltuin zijn verschillende uitgiftepunten voor de aankoop van consumpties.

De ingang van BatensteinBuiten is buitenom via de parkeerplaats te bereiken. Let op: je kunt dus geen gebruik maken van de hoofdingang. Bij binnenkomst graag je bevestiging digitaal of uitgeprint tonen aan een van onze medewerkers.

Openingstijden en tijdsblokken

Maandag t/m zondag

  • 09.00 – 11.00 uur
  • 11.15 – 13.15 uur
  • 13.30 – 15.30 uur
  • 15.45 – 17.45 uur