Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Mini-expo Cheese Valley geopend in Gouda

publicatiedatum: vr 24 juli 2020

De Gouda Cheese Experience en Cheese Valley vierden vrijdag met de officiële onthulling van een nieuwe mini-expo hun samenwerking op toeristisch gebied. De mini-expo helpt bezoekers om ook hun weg te vinden naar andere bezienswaardigheden in de Cheese Valley regio en het brede Groene Hart.

 

Cheese Experience
Met de op 1 juni jl. geopende Gouda Cheese Experience is er een reden bijgekomen om Gouda te bezoeken, en vanuit de mini-expo verdere bestemmingen te ontdekken in de regio.


Vier gemeenten
Het zijn de vier gemeenten in het gebied rond Gouda, waar álles om kaas draait, die samen Cheese Valley vormen - Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Woerden.

 

Onthulling

Vertegenwoordigers van de vier gemeenten woonden de onthulling van de mini-expo bij, waarvan concept, ontwerp en realisatie net zoals de hele Gouda Cheese Experience in handen waren van DST experience agency. Bezoekers kunnen in de mini-expo in een film en op een kaart zien welke andere bezienswaardigheden er in de buurt te vinden zijn.

 

Cheese vally ontdekken

“We hopen op vele bezoekers voor Gouda en de Experience, en dat die bezoekers er verder op uit trekken in het gebied. Zodat ze Cheese Valley en het moois dat het Groene Hart te bieden heeft, gaan ontdekken,” aldus wethouder Thierry van Vugt van Gouda. “De bestuurlijke intentie is om bezoekers langer in de regio te houden, en daarmee ook inkomsten te genereren.”