Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Intocht Sint?

publicatiedatum: vr 17 juli 2020

In Bodegraven is er dit jaar geen traditionele Sinterklaasintocht omdat er een grote toeloop van publiek wordt verwacht en dat i.v.m. corona niet verantwoord is. Hoe is dat in Woerden waar de intocht 2020, nog altijd, gepland staat op 14 november en waar de opkomst minimaal zo hoog is als die in Bodegraven Onderstaande tekst is van de officiële site van Sint in Woerden.

 

Komt er dit jaar een Sinterklaasintocht in Woerden? 
De Sinterklaasintocht voor dit jaar staat gepland op 14 november 2020.

 

Echter houdt het coronavirus de wereld en daarmee ook ons als organisatie de afgelopen maanden flink in zijn greep. Tijdens de uitbraak van het virus in Nederland leek de Sinterklaasintocht nog ver weg, maar inmiddels komt deze snel dichterbij. Langzaam worden versoepelingen doorgevoerd.

 

Het is echter nog niet zeker wanneer deze dusdanig worden uitgebreid zodat het toch mogelijk wordt een intocht te mogen en kunnen organiseren. Natuurlijk hopen wij dat er alsnog een prachtig kinderfeest kan worden neergezet, al dan niet in een aangepaste vorm.

 

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen omtrent de landelijke intocht.

Het is goed om te weten dat er binnen het bestuur en de betrokken commissies al veel creatieve ideeën in de koker zitten om er hoe dan ook een mooie tijd van te maken. 

-----

 

Met andere woorden, als de corona-regels nog meer versoepelen dan gaat het lukken, en anders niet!(of wellicht in andere vorm)

Hopelijk is er al nagedacht over die andere vorm voor het geval dat de regels niet versoepeld worden of, (we hopen hartgrondig van niet!) voor het geval er een tweede corona "golf" komt.

We wensen de organisatie (mede namens ALLE kinderen, denken we) veel creativiteit en denkkracht toe.

(red)