Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster; verkoop theaterkaarten 2020-2021

publicatiedatum: zo 12 juli 2020

Theater Het klooster is trots en blij om bekend te mogen maken dat het nieuwe, aangepaste theaterprogramma tot 20 december 2020 op maandag 6 juli online via kloosterwoerden.nl in de verkoop is gegaan. Dit is anders dan voorgaande edities, het is dan ook een uitzonderlijk jaar. De laatste live-voorstelling was medio maart en de eerste is op 10 september, per voorstelling max 45 personen.

 

 

De eerste voorstelling is een try out titel 't Houdt een keer op' van Hans Dorrestein. Hieronder de verkoopinformatie m.b.t. kaarten op de site van het Klooster. Het is ons (redactie) onduidelijk of voor de jeugdvoorstellingen de maximaal 45 personen regel ook geldig is.
 
De overheid zegt daar zelf over;
 

Jeugdtheater

Ook goed nieuws voor het jeugdtheater. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zo adviseert het RIVM. Nu de ruimte leidend is, biedt dit veel perspectief. Voor scholen is het hiermee weer mogelijk om cultuureducatie op te pakken en met de hele klas naar het theater te gaan.
(Bron Rijksoverheid/rivm)

 

 

Verkoop theaterkaarten Klooster

Kaarten kopen kan 24/7 op de website kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.
 

Het nieuwe en aangepaste theaterprogramma 2020-2021 is op maandag 6 juli om 12.00 uur online gegaan via kloosterwoerden.nl in de verkoop.

  • Deze nieuwe voorstellingen zijn allemaal aangepast aan de huidige coronamaatregelen en 1,5 meter afstand, zodat iedereen veilig naar het theater kan.
  • Er zijn per voorstelling 45 plaatsen beschikbaar, dat is niet veel, dus ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
  • Wel worden een behoorlijk aantal voorstellingen twee keer per avond gespeeld. Mocht u achter het net vissen, geen zorg. Er komen gedurende het seizoen steeds nieuwe voorstellingen bij.
  • En er wordt ook gewerkt met een digitale wachtlijst, zodat mensen die zich hierop laten plaatsen bericht krijgen zodra er plekken vrijkomen, bijvoorbeeld bij een bijgeboekte voorstelling of versoepeling in de coronamaatregelen.

 

Foyer dicht/geen pauze

Doordat in verband met de maatregelen de foyer helaas gesloten moet blijven, worden de voorstellingen zonder pauze gespeeld. Om uw ‘avondje uit’ toch compleet te maken, krijgt u voor aanvang een gratis drankje aangeboden dat mee de zaal in mag.

  • Scholieren en Studenten Last Minute voor € 12,50 Scholieren en studenten tot 30 jaar kunnen op de dag zelf voor € 12,50 naar een voorstelling of concert (inclusief drankje). Last Minute Kortingskaarten zijn alleen op de dag van het concert of voorstelling zelf te reserveren bij de kassa of telefonisch via 0348- 423066. Bij het betalen van de kaarten aan de kassa dient een geldige schoolpas of collegekaart getoond te worden.

Kom op tijd
Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. Omdat het storend kan zijn voor zowel bezoekers aan een concert of voorstelling als voor het theater- of muziekgezelschap, geldt dat laatkomers alléén worden toegelaten als het optredende gezelschap hier geen bezwaar tegen heeft en als er gemakkelijk bereikbare (en onbezette) stoelen zijn. Restitutie is in dit geval niet mogelijk.

 

Coulanceregeling i.v.m. overmacht:
In een uitzonderlijke situatie of in geval van overmacht, kunt u uw kaart(en) tot één werkdag voor de voorstelling aan de kassa omruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Voor deze service wordt € 2,50 per kaart in rekening gebracht.

 

Bijzonderheden
Gehandicapt, slechthorend of andere bijzonderheden?
We hebben in onze zaal een ringleiding en speciale rolstoelplaatsen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

In het gehele gebouw geldt een volledig rookverbod.