Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nationaal Veteraan Treffen 2020

publicatiedatum: ma 13 juli 2020

Jammer, maar het is niet anders… Dit jaar gaat het Nationaal Veteraan Treffen helaas niet door. Gezien de te verwachten toeloop van deelnemers en publiek de anderhalve meterregel en de beperkte ruimte op het Woerdense Exercitieveld zal de 30e editie van het Nationaal Veteraan Treffen een jaartje worden uitgesteld. Dus dat wordt op 19 september een leeg veld...

 

Helaas...


De organisatie heeft na overleg met de betrokken instanties besloten dat strikte naleving van de RIVM-Covid 19-gedragsregels bij een dergelijk evenement niet of nauwelijks mogelijk is. Ook al zijn die regels eind september wellicht wat versoepeld, het lijkt verstandiger de editie van dit jaar af te blazen.

Maar… dit jaar geen NVT betekent niet dat er niets gebeurt! Er is een uniek T-shirt gemaakt dat het evenement dat niet doorging memoreert. Een waar Collectors Item!

Dit shirt is te bestellen voor € 16,- via  een KLIK HIER . Van ieder verkocht shirt doneert het NVT € 1,- aan KIKA!

Ook moedigen we iedereen aan om een foto te maken op een “leeg grasveld” van haar of zijn klassieke tweewieler, al dan niet met de eigenaar erbij, en deze in te sturen naar info@nationaalveteraantreffen.com.

 

“Woerden-gevoel”

Deze foto’s zullen worden geplaatst in het foto-album op deze website. Dan hebben we toch nog een beetje het “Woerden-gevoel” en iedereen z'n "30 seconds of fame".

 

Onder de inzenders worden een aantal Collectors-Item-T-shirts verloot!