Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

KunstPark 2020 gaat door!

publicatiedatum: di 7 juli 2020

We kregen een verheugend bericht van de organisatie van KunstPark. "Het was een paar maanden spannend, maar nu kunnen we toch goed nieuws melden: KunstPark 2020 gaat door! Zoals al eerder gepland, zal dit zijn op zondag 6 september 2020 in het vertrouwde (en dan ook veilige) Westdampark te Woerden van 13.00 tot 17.00."

 

Aangezien dit jaar alles anders is dan anders, zal ook de komende editie van KunstPark er iets anders uitzien dan eerdere jaren. Niettemin staat de markt met jullie kramen ook dit jaar weer centraal en zal het festival volledig coronaproof zijn.

De inschrijving wordt zeer binnenkort geopend. Iedereen die dit bericht ontvangt, krijgt ook een uitnodiging. Hou je mailbox dus in de gaten!

Mocht je nog iemand weten die ook belangstelling heeft voor deelname aan KunstPark,

stuur ons dan even een mailtje.

Verder zijn we te volgen op Facebook en Instagram.

 

We kijken uit naar 6 september en jullie deelname aan KunstPark Woerden 2020.

 

Met kunstzinnige groet,

 

De organisatie van KunstPark 2020

 

Akoestival

Of dat, altijd gelijktijdig in het Westdampark, evenement nog, in enige vorm, doorgaat is ongewis, in/op hun sociale media is geen bericht te vinden. Wel bied deze mededeling op de site van Soap nog hoop; "Indien mogelijk, afhankelijk van alle ontwikkelingen zullen we vooralsnog proberen een klein alternatief programma samen te stellen."