Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Weer nieuwe expositie bij Galerie Slagmaat

publicatiedatum: vr 3 juli 2020

Morgen 4 juli om 15.30 uur is de officiële opening van de expositie van kunstschilder JOKE RIJNEVEEN bij Galerie van Slagmaat. met medewerking van dichter Marja Hanko en met charmante assistentie van Coronyfeeën Rianne en Anke. Van 3 juli tm 29 augustus 2020 exposeert Joke met haar wonderlijke schilderijen

 

 

die ons meenemen in de fantasiewerelden die zij creëert. Ze zijn niet per se lieflijk, al doet een vluchtige blik dat wel vermoeden.

 

Joke  (1950; Academie voor Beeldende Vorming Amersfoort) zou als ambachtelijk kunstschilder probleemloos in de 17e eeuw passen, hoewel haar onderwerpkeuze gelukkig een tikje moderner is. Ze neemt ons mee op surrealistische tijdreizen die soms verdraaid dicht bij de werkelijkheid komen. Haar werk is heerlijk om vanaf een afstandje te bekijken en veroorzaakt buitengewone opgetogenheid als je je verdiept in de zo zorgvuldig geschilderde fantasierijke details. Het volkje van Joke zet ons aan het denken!

 

Het aantal gasten is gelimiteerd en daarom is aanmelden vooraf noodzakelijk:

Stuur uiterlijk vrijdag 3 juli 18 uur een mailtje met naam, telefoonnummer, aantal personen (vermeld of jullie al dan niet samen een huishouden vormen) naar mariette@galerievanslagmaat.nl Je ontvangt uiterlijk zaterdagochtend een bevestigingsmail met instructies.

 

Je bent van harte welkom zolang je geen coronagerelateerde gezondheidsklachten hebt; check de website van het RIVM voor de actuele BASISREGELS.

 

Wil je de expositie een andere keer bezoeken? Op de website van de galerie www.galerievanslagmaat.nl kun je zelf via BOEK EEN BEZOEK een afspraak plannen. De mogelijkheden om de galerie te bezoeken zijn verruimd :-) De bezoekmomenten worden regelmatig aangevuld. Als je liever belt voor een afspraak dan kan dat ook, via tel. 06 4872 9544.

 

Oh ja; ook de schilderijen van Anneke Peereboom, zijn nog tot eind juli te zien in de Expositieruimte van de galerie!