Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Promenade, veilig stijldansen

publicatiedatum: za 27 juni 2020

per 1 juli worden de maatregelen versoepelt. Onder voorwaarden mogen dan weer dansactiviteiten worden verzorgd. Ook stijldansen mag (beperkt)weer. Dansclub Promenade is erg blij en gaat direct van start op: 11 en 18 juli, en wel in Montfoort. Mocht je niet stil kunnen blijven zitten en wil je, met je partner, dansen, (op veilige afstand) lees dan het bericht hieronder.

 

Persbericht Promenade

 

ZATERDAGEN 11 en 18 juli

Eindelijk samen er even tussenuit

Tijdens een muzikale dansreis langs de ritmes van de wereld kun je weer samen zweven over de dansvloer met Ballroom, Latin, Rock&Roll, of deelnemen aan alle gezellige single dansjes. De danssessie's vinden plaats in de grootste ballroomzaal waar dansen met de huidige corona regels uitstekend uitvoerbaar is. Zalencentrum St. Joseph, Heiliglevenstraat 4, in Montfoort.Veilig dansen
De entree, dansvloer, bar en de toiletten zijn toegerust om het veiligheid- en hygiƫne protocol te waarborgen. Het gebouw heeft een prima afzuig installatie. Er is geen airco, dus veel verse lucht. Wij hanteren het officiƫle basisprotocol van de danssector, dat op 3 juni is goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


De spelregels
Om onze dans- oefenavond op 11 en 18 juli te kunnen bezoeken moet je een vaste danspartner hebben. Als vast danspaar wordt beschouwd: twee dansers uit hetzelfde huishouden of twee dansers die altijd (voor alle dansmomenten die als paar worden uitgevoerd) samen dansen. Verder dient, ook op de dansvloer, de 1,5 meter regel te worden aangehouden.

 

Ruimte om te dansen
Het maximum aantal dansparen per sessie is 25. Er is een grote dansvloer om te dansen. Een dansavond is verdeeld in twee blokken.

- Sessie 1: van 20:00 - 22:00 uur.
- Sessie 2: van 22:15 - 00:15 uur.

Je dient als danspaar vooraf voor een of twee sessies te reserveren. Reserveer nu bij de Ticketshop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/PROMENADE