Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Weer Jazz in Rie!

publicatiedatum: ma 22 juni 2020

Op Woensdag 08-07-2020 is er een optreden met de workshop ‘Snarky Puppy’ olv Ferdi Schukking en op Woensdag 22-07-2020 een editie van een optreden van de ‘Alleen Als Jij Erbij Band’ ook olv Ferdi Schukking. In verband met de corona maatregelen zijn er max. 30 kaarten beschikbaar! De kaarten zijn GRATIS, maar je moet je wel vooraf aanmelden door een gratis e-ticket te bestellen bij het Rietheater!

 

In samenwerking met Jazzin’ Woerden organiseert Stichting Vrienden van Rie gewoonlijk op elke laatste woensdag van de maand een jazz event in het RIE theater. Dat kan zijn een concert, een sessie of een jazzworkshop. Maar in de coronatijd is alles anders…

 

Op woensdag 8 juli is er een optreden van een workshoporkest onder leiding van Ferdi Schukking.
De deelnemers van de workshop ‘Snarky Puppy’ hebben 8 weken gestudeerd op de composities van deze New Yorkse fusion/wereldmuziek band. Spetterende solo’s, prachtige harmonische wendingen en een vette groove.

 

De ‘Alleen Als Jij Erbij Band’ (22 juli) spelen een set met nummers van de Nederlandse formaties Raad van Toezicht en Gallowstreet. Funky, swingende muziek. Daarnaast een aantal composities van ‘Snarky Puppy’. De band bestaat uit workshopdeelnemers uit Gouda, Woerden, Utrecht en Rotterdam die 15 jaar geleden een eigen band zijn begonnen.

 

zie voor details de agenda