Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Coronanieuws en schema

publicatiedatum: za 6 juni 2020

Dit is de laatste week dat u op de site van de gemeente Woerden nog een liveblog over de coronacrisis kunt aan treffen. Berichten over corona vindt u vanaf maandag 8 juni op de gemeentesite gewoon bij Nieuws tussen berichten over corona maar ook over andere actuele onderwerpen. Mocht u nog niet duidelijk hebben wat er allemaal voor maatregelen genomen zijn zie dan het schema hieronder. Laat zien wie je bent:

 
Afsluiting steigers Meer van Annecy soms noodzakelijk vanwege corona
Afgelopen weekend zijn de steigers aan het Meer van Annecy afgesloten voor onbepaalde tijd. Juist op het weekend wanneer de terrassen weer open mochten en Woerden zich verheugde op versoepeling van de maatregelen.

 

Verkoudheidsklachten? Laat u testen

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan vanaf 1 juni een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD. Dit is belangrijk om het coronavirus onder controle te houden. U kunt terecht bij één van de testlocaties in de regio Utrecht.

 

Naar buiten? Neem je ID mee!

De coronamaatregelen zijn versoepeld maar ons dagelijks leven blijft er voorlopig anders uitzien dan voorheen. We zijn meer thuis en zoeken onze ontspanning dichter bij huis. Zo maken veel inwoners vaker een wandeling. Opvallend is dat veel mensen de deur uit lopen zonder hun identiteitsbewijs terwijl die wel verplicht is. Vergeet ‘m niet!

 

meer nieuw op : gemeentesite

Schema vrij/openstellingen